Behandelingen en Prijzen

Bij schoonheidssalon-aandacht kunt u terecht voor verschillende soorten behandelingen. Een anti-aging behandeling of een huidcoachende behandeling die oplossingsgericht is voor een bepaalde type huid. Maar ook voor een Dermapeel PRO behandeling. De nieuwste generatie peeling die meerdere lagen na elkaar behandeld.

Voor de man heeft schoonheidssalon-aandacht een speciale behandeling afgestemd op de huid van de man. Een Paraffine gezichtsbehandeling behoort ook tot de mogelijk heden.

Daarnaast kunt u terecht voor het verven en epileren van de wenkbrauwen, harsen en voor een ontspannende massage. Een pedicure behandeling behoort ook tot de mogelijk heden.

Derma peel PRO

DERMA PEEL PRO is een cosmeceutische behandeling voor schoonheidssalons die ontwikkeld is om een intensieve diepwerkende cosmeceutische peeling te bieden die vergelijkbaar is met de peelingbehandelingen die gedaan worden in medische klinieken. DERMA PEEL PRO is zeer geschikt voor de behandeling van de vroegtijdig verouderde huid, de huid met vlekjes, bij sporen van acné en fijne expressielijntjes. De huid wordt weer egaal en stralend wat direct na de eerste behandeling zichtbaar is. De awardwinning Dermapeel behandelingen worden uitgevoerd met de DP110 Plus Ultra Sonic apparatuur.


Derma Peel PRO

90 min € 84,50

DERMA PEEL is de nieuwste generatie cosmeceutische peeling die onmiddelijk inwerkt op de imperfecties van de huid.


LE SUPRÊME

Uitzonderlijke verzorging jeugdigheid.

Een globale anti-ageing verzorging van ander half uur die inwerkt op de verschillende tekenen van veroudering: rimpels, verslapping van de huid, verlies van de straling en vlekjes. Verschillende aandachtspunten voor dit complete programma met het Suprême protocol: een gerichte scrub met parel, de bekende Modelage aux 42 Mouvements, een masker met zilverkleurige pigmenten, een volledige behandeling voor een uitzonderlijk moment:


SUPREME EXPERIENCE

90 min € 77,50

Sensoriele globale antihuidverouderende behandeling.


 

LES ESSENTIELS BEAUTÉ

Coachingsverzorging van de huid

Hydratatie, Schittering, Voeding, Puurheid… Les Essentiels Beauté van PAYOT beantwoorden aan de essentiële noden van de huid. Een uur gerichte verzorging voor uw schoonheidsproblematiek, met uitzondering van de twee “flash”-verzorgingsrituelen van 45 minuten. Les Essentiels Beauté worden gebruikt in zeven verzorgingsrituelen, afhankelijk van uw noden.


FLASH NETTOYANT

45 min € 47,50

Detox en reinigende behandeling, alle huidtypen.


FLASH HYDRATANT

45 min € 47,50

Express dorstlessende behandeling, alle huidtypen.

DOUCEUR ESSENTIELLE

60 min € 62,50

Verzachtende en kalmerende behandeling, reactieve huid.


PURETE ESSENTIELLE

60 min € 62,50

Zuiverende behandeling, onzuivere huid.

ECLAT ESSENTIEL

60 min € 62,50

Booster behandeling laat de huid stralen, vale huid.

HYDRATATION ESSENTIELLE

60 min € 62,50

Hydraterende volume behandeling, vochtarme huid.

NUTRITION ESSENTIELLE

60 min € 62,50

Comfortabele en voedende behandeling, droge huid.

 

LES ABSOLUS BEAUTÉ

Expertverzorging met grote precisie

Homogeniseren van de teint, anti-rimpel, strakheid… De Les Absolus Beauté verzorgingsrituelen behouden het schoonheidskapitaal van vrouwen. In ander half uur corrigeren en verlengen de rituelen de schoonheid van de huid en zijn ze te vinden in drie unieke rituelen:


LISS ABSOLU

75 min € 77,50

Antirimpel en peeling behandeling bij rimpels en fijne lijntjes.


LIFT ABSOLU

75 min € 77,50

Verstevigende en liftende behandeling, verslapte huid.

ABSOLU d'tox

75 min € 77,50

Verzorging tegen doffe teint en tegen vlekjes  .


 

L'AUTHENTIQUE

Signatuurverzorging 42 Mouvements

De iconische verzorging van PAYOT werd bedacht door de oprichtster van het merk, Dr Nadia Payot. De Modelage aux 42 Mouvements stimuleert de vitale functies van de huid. Een combinatie van een uniek gebaar en een mythische kennis. De verzorging omvat 42 duidelijke Bewegingen om het ademhalingsstelsel, het spierstelsel, het lymfatisch systeem, het bloedvatenstelsel en het cutaan systeem te stimuleren. De Modelage aux 42 Mouvements is harmonieus, evolutionair, compleet, heeft een bepaalde cadans en is vluchtig. Het is een echte choreografie van de handen op het gezicht voor een rustgevend en anti-stress moment:


MODELAGE 42 STAPPEN

30 min € 32,50

Boost behandeling voor de vitale huidfuncties.


 

Voor Mannen


OPTIMALE ESSENTIEL

60 min € 62,50

Optimaliserende behandeling voor mannen.


 

Paraffine behandeling


Paraffine gezichtsbehandeling

75 min € 77,50

De isolerende werking van het warme ontspannende paraffine masker geeft een sterke doorbloeding van de huid en daardoor een intensieve werking van de collageen elastine creme die onder het masker wordt aangebracht.


 

Verven


Verven

Verven wenkbrauwen € 17,50

Verven wimpers € 17,50

 


 

Harsen


Harsen

Harsen bovenlip of kin €15,-

Harsen bovenlip en kin € 20,-

Harsen onderbenen € 28,-

Harsen hele benen € 44,-

Harsen bikinilijn of oksels € 22,-


 

Pedicure behandeling


Pedicure behandeling

30 min € 32,-

De pedicure behandeling bestaat uit het knippen van de nagels,verzorgen van de nagelomgeving, verwijderen van eelt en /of likdoorn(s). Afwerken van de voeten met een frais en het incremmen van de voeten. Er wordt gewerkt met de nattechniek, hierbij blijven de voeten koel.


 

Get in Touch