Voor Mannen

Passende zorg voor een sterker huid die beter bestand is tegen de zon.


Gel Netto Intégral

Reinigt gezicht, lichaam en haar.


Rase Précis

Rasage Précis scheergel is een bijzonder aangename, beschermende gel die het scheermesje beter over de huid laat glijden, de huid beschermt en irritaties voorkomt. Bevat de sporenelementen: ijzer + mangaan. Het pluspunt: de formule is verrijkt met beschermende vitamine E, PP en B5, een kalmerend zoethoutderivaat en hydraterende stoffen. Maak het gezicht vochtig met lauw water. Verdeel de gel over de baard en masseer totdat de textuur romig wordt. Scheren en daarna afspoelen.


Soin Apaisant Aprés-Rasage

Soin Apaisant Après-Rasage werkt kalmerend en herstellend, het hydrateert de huid en vermindert het branderige gevoel na het scheren. Bevat de sporenelementen: ijzer + mangaan. Het pluspunt: deze balsem bevat geen alcohol en is verrijkt met kalmerende werkstoffen (aloë vera, zoethout, allantoïne) en beschermende vitamines (E, PP, B5). Na het scheren aanbrengen op het gezicht en de hals. Volledig inmasseren.


Soin Réveil

Zodra de hydraterende en energiegevende gel Soin Réveil wordt aangebracht, geeft hij een gevoel van verkwikkende frisheid die uw huid en uw gezicht wakker schudt. Bevat de sporenelementen: ijzer + zink. Het pluspunt: de gel is verrijkt met cafeïne en energiegevende cacao. 's Ochtends en/of 's avonds aanbrengen op het gezicht en de hals, op een gereinigde huid of na het scheren.


Soin Régénérant

Soin Régénérant hydrateert de huid dagelijks en gaat tegelijk vroegtijdige huidveroudering en rimpels tegen. Bevat de sporenelementen: ijzer + silicium. Het pluspunt: deze emulsie is verrijkt met ceramiden en herstructurerende AGE, huidaanspannende tarwe-eiwitten en beschermende vitamine E, PP en B5. 's Ochtends en/of 's avonds aanbrengen op het gezicht en de hals, op een schone huid of na het scheren.


Gel Nettoyage Profond

De zuiverende en ontgiftende Gel Nettoyage Profond reinigt het gezicht dagelijks. De exfoliërende microbolletjes verwijderen onzuiverheden en dode huidcellen. Bevat de sporenelementen: ijzer + koper. 's Ochtends en/of 's avonds gebruiken vóór het scheren. Door middel van ronddraaiende bewegingen aanbrengen op een vochtige huid en laten schuimen, daarna afspoelen met lauw water.


Déodorant 24 Heures

HDe verfrissende anti-transpirant Déodorant 24 Heures helpt de transpiratie de hele dag lang te reguleren. Bovendien is hij snel en gemakkelijk te gebruiken dankzij het roll-on systeem. Bevat de sporenelementen: ijzer + koper, om te stimuleren en te zuiveren. Het pluspunt: bevat geen alcohol en kan worden gebruikt op alle huidtypen, maar wordt wel afgeraden voor de geïrriteerde of beschadigde huid.

.

.


 

Get in Touch