Aox

 

PAYOT AOX

Complete verzorging voor een jonge huid PAYOT AOX™ crème strijdt op alle fronten tegen oxidatie om de vorming van vrije radicalen te controleren en de cellen voldoende energie te geven om huidbeschadiging te voorkomen en te herstellen. Tocotriénol en pycnogénol® zijn gecombineerd met vitamine PP in het hart van een exclusief gepatenteerd systeem: het “PAYOT AOX™” systeem. 's Ochtends en/of 's avonds aanbrengen op de perfect gereinigde en getonifieerde huid van het gezicht en de hals. Advies van PAYOT: 's Ochtends en/of 's avonds aanbrengen op de perfect gereinigde en getonifieerde huid van gezicht, hals en decolleté, volgens de methode van Dr.Payot.


PAYOT AOX Contour des Yeux

Complete verjongingsbehandeling van de ogen PAYOT AOX™ Soin global jeunesse contour des yeux is de exclusieve combinatie van het PAYOT AOX™ systeem, een krachtige antioxidant en peptiden, erkend om hun gunstige werking op de oogcontour. Het PAYOT AOX™ systeem stopt de vorming van vrije radicalen en geeft cellen voldoende energie om huidbeschadiging te voorkomen en te herstellen. Tegelijkertijd stimuleren de peptiden de vorming van essentiële bestanddelen van de epidermale verbinding om het verschijnen van rimpels en lijntjes rond de ogen te verminderen. Deze emulsie tonifieert en stimuleert de doorbloeding rond de ogen. Wallen en kringen vervagen. De huidcontour is strakker en gehydrateerd en intens gladgestreken. Advies van PAYOT: De gezichtsgymnastiek van Dr. Payot stimuleert het weefsel en de spieren en gaat op natuurlijke wijze de tekenen van het ouder worden tegen. .

PAYOT AOX RICHE

Verjongende verzorging voor de droge huid Bestrijdt het geheel van tekenen van huidveroudering (rimpels, verlies van stevigheid, pigmentvlekken, gebrek aan glans) Sterke antioxiderende barrière Maakt lipiden aan en voedt de huid Advies van PAYOT: ' 's Ochtends en/of 's avonds aanbrengen op de perfect gereinigde en getonifieerde huid van het gezicht en de hals.

 

Get in Touch