Vitalité Minérale

A


Douche Minérale

Verkwikkende, revitaliserende, geparfumeerde douchegel

Douche Minérale is een heerlijk geurende douchegel die uw huid revitaliseert en tonifieert. De huid is perfect schoon, zacht en stralend. De gel voorkomt uitdroging van de huid, wekt en verkwikt het lichaam om de dag goed te beginnen. Aanbrengen op een vochtige huid en daarna grondig afspoelen. Advies van PAYOT: Aanbrengen onder de douche op een vochtige huid en daarna afspoelen


Eau de Soin

Een weldadige, minerale geur

Eau de Soin is een weldadige lichaamsparfum die de huid nieuwe energie geeft, zacht maakt en een heerlijke geur achterlaat. Dit water geeft een onweerstaanbaar gevoel van steun en vitaliteit, en verkwikt lichaam en geest. In één gebaar over het hele lichaam verstuiven op elk gewenst moment van de dag, voor een heerlijk, opwindend gevoel van welzijn. Advies van PAYOT: Over het hele lichaam verstuiven nadat u eerst een verzorgingsproduct naar keuze heeft aangebracht. .


Huile Précieuse Minérale

Regenererende droge olie

Huile Précieuse Minérale verzacht, hydrateert en tonifieert de opperhuid. De niet-vette en niet-glanzende formule verlost het lichaam van al zijn spanningen. U voelt zich onmiddellijk weer helemaal vitaal. De huid wordt gevoed en is soepel en heerlijk zacht. Door middel van lichte strijkbewegingen op het hele lichaam aanbrengen. Ga langzaam te werk om dit gevoel van intens welzijn te laten voortduren. Advies van PAYOT: Door middel van opwaartse ronddraaiende bewegingen aanbrengen.


Huile Lactée Minérale

Ontspannende verzorging met verzachtende oliën Deze olie is verrijkt met natuurlijke oliën, kalmeert de zintuigen, verzacht de huid en beschermt haar tegen uitdroging door een licht voedende en beschermende film op de huid achter te laten. Een heerlijk moment van welzijn, de geest ontdoet zich van de overdag opgehoopte stress en het lichaam ontspant zich langzaam om zich weer op te laden. Advies van PAYOT: Breng de olie op een vochtige huid aan of doe enkele druppels in het badwater.

Gommage Minéral

Peeling met bruine suiker

Een heerlijke traditionele peeling met bruine suiker, de ongeëvenaarde verzorging voor een zijdezachte huid. Ze wordt weer glad en fluweelzacht. Advies van PAYOT: Met ronddraaiende bewegingen aanbrengen op de droge of vochtige huid van het hele lichaam. Onder de douche afspoelen.


 

Get in Touch