Les Démaquillants

 

Masque D'Tox

Verkwikkend ontgiftend masker met grapefruitextracten Dit is de ideale snelle schoonheidsbehandeling, aan te brengen voor het uitgaan en elke keer dat u de tekenen van vermoeidheid wilt verwijderen. Advies van PAYOT: Een- à tweemaal per week op gezicht, hals en decolleté aanbrengen en 10 minuten laten inwerken.


Efface’Cils Douceur

Reiniger met tweefasentextuur voor de ogen en de lippen. Kalmerende en vochtafdrijvende instant reiniger voor ogen en lippen met papaja-extracten Advies van PAYOT: Schudden voor gebruik. Deppen op twee katoenen wattenschijfjes en aanbrengen op de oogleden. 10 seconden laten liggen. Beweeg zonder te wrijven naar de binnenkant van de ogen.

Gel Démaquillant D’Tox

AReinigingsgel met grapefruitextracten De reinigingsgel op de vochtige huid aanbrengen en met een beetje water laten schuimen. Met schoon water afspoelen. Advies van PAYOT: Met schoon water afspoelen.

Huile Fondante Démaquillante

Deodorantspray, 24 uur doeltreffend, met puimsteen.

Melkachtige reinigingsolie Een unieke textuur waarmee u in een handomdraai op milde wijze uw make-up verwijdert. Zelfs de meest hardnekkige makeup, zoals waterproof mascara, wordt perfect en met een simpel gebaar weggehaald, evenals de onzuiverheden die zich in de loop van de dag ophopen. Ideaal voor elk huidtype! Advies van PAYOT: De olie met lichte cirkelende bewegingen op de droge huid aanbrengen.


Gelée Gommante Douceur

Zachte peeling-gel met papaja-extracten Deze peeling zonder schurende korrels sublimeert zowel de uitstraling van de huid als de natuurlijke zuiverheid van de teint. De biologische werking van deze milde en romige geltextuur maakt de klassieke peelinghandeling tot een verrassende verzorgende ervaring en biedt een milde en doeltreffende peeling,zelfs voor de zeer gevoelige huid. De huid voelt fluweelzacht aan, de huidstructuur is zichtbaar verfijnd. Advies van PAYOT: Een- à tweemaal per week aanbrengen. Tijdens het masseren verandert de geltextuur in olie en in aanraking met water verandert deze in een melk.

Nettoyant Moussant Douceur

Schuimende reinigingscrème met papaja-extracten Zo zacht als reinigingsmelk en zo effectief als zeep: deze rijke crème verwijdert make-up, vervuilende stoffen en andere onzuiverheden die de poriën verstoppen, zonder de natuurlijke vochtbalans van de huid te verstoren. Advies van PAYOT: Op het vochtige gezicht laten schuimen. Met schoon water afspoelen.

Gommage Intense Fraîcheur

Verkwikkende peelingcrème met cranberry-extracten Een intense gezichtsreiniger voor het verwijderen van onzuiverheden en dode huidcellen in een enkele beweging en het onthullen van een prachtige teint. Een intensere verfrisser! Advies van PAYOT: Een- à tweemaal per week een beetje gommage op het vochtige gezicht laten schuimen. Met schoon water afspoelen.

Lait Démaquillant Fraîcheur

Zijdezachte reinigingsmelk met cranberry-extracten De reinigingsmelk op gezicht, hals en decolleté aanbrengen. Advies van PAYOT: Met een wattenschijfje verwijderen.

Lingettes Démaquillantes Express 3 en 1

Instant reiniging van gezicht, ogen en lippen met cranberry-extracten Doekjes voor de dagelijkse reiniging. Advies van PAYOT: Spoelen is niet nodig.

Lotion Tonique Fraîcheur

Verkwikkende peelinglotion met cranberry-extracten De verfrissende, stimulerende en hydraterende lotion op de gereinigde huid van gezicht en hals aanbrengen. Advies van PAYOT: Aanbrengen op 2 wattenschijfjes en over het gezicht en de hals smeren na het reinigen.

 

Get in Touch