Ligne Corps

 

Crème Lavante Douce

Reinigende, voedende lichaamsverzorging met zoete amandelmelk, zonder zeep.

Rijke 2-in-1 verzorging, voor het gezicht, het lichaam en het haar. Deze romige crème is verrijkt met voedende werkstoffen, hij reinigt zacht en voedt tegelijkertijd. Advies van PAYOT: Dagelijks gebruiken. Laten schuimen en zorgvuldig afspoelen.


Gommage Amande

Peeling voor het lichaam, met extract van pistache en zoete amandel.

Peelingcrème met extract van pistache en zoete amandel. Deze scrub met microkorreltjes is speciaal samengesteld voor een heerlijke peeling. Advies van PAYOT: Eén of twee keer per week aanbrengen op een schone, droge huid, op de ruwe zones. Zacht masseren en ruim afspoelen. .


Déodorant Ultra-Douceur

Alcoholvrije en verzachtende deodorantroller

Déodorant Ultra-Douceur geeft u een dubbele zekerheid: de zekerheid van een deodorant met een 24-uur werkzame, regulerende antitranspiratieformule en de zekerheid van zachtheid met een alcoholvrije formule die zelfs de gevoeligste huid respecteert. Dagelijks 's ochtends en/of 's avonds aanbrengen na het baden of douchen, voor een perfecte, langdurige hygiëne. Advies van PAYOT: 's Ochtends en/of 's avonds na het baden of douchen.


Déodorant fraîcheur naturelle

Deodorantspray, 24 uur doeltreffend, met puimsteen.

Deze subtiel geparfumeerde deodorantspray, zonder alcohol, geeft u de hele dag een fris gevoel. Zonder afsluitend effect, dankzij de spray gebruikt u precies de juiste hoeveelheid voor een optimale doeltreffendheid. Advies van PAYOT: Uitsluitend onder de oksels gebruiken, op een schone huid.


Hydra24 Corps

Hydraterende verzorging voor een stevige huid en een jeugdig uitziend lichaam

Deze beschermende, niet-vette, romige crème zorgt voor een continue hydratatie dankzij het druppelsgewijze vochtverspreidingssysteem. Dit helpt de huid haar natuurlijke niveau van hydratatie te bewaren en te handhaven, terwijl het tevens inwerkt op de stevigheid van de huid om uw lichaam jeugdig te houden. Advies van PAYOT: Aanbrengen op het hele lichaam, 1 tot 2 keer per dag na het douchen of scrubben


Nutricia intense

Voedende crème voor het lichaam

Een romige en omhullende crème die onmiddellijk en langdurig verlichting geeft. Advies van PAYOT: Ochtends en/of 's avonds op het hele lichaam aanbrengen en licht inmasseren.


Douceur des mains

Verzachtende, voedende en verzorgende handcrème

Een voedende 3-in-1 cocktail die ruwe handen verzacht, zonder ze vet te maken. Advies van PAYOT: Breng het zo vaak mogelijk aan, telkens wanneer nodig


Douceur des Pieds

Verfrissende gepoederde gel

Een ultrafrisse gepoederde gel om vermoeide en beschadigde voeten, die het zwaar te verduren hebben gehad, te verlichten. Enkele minuten massage per dag en de “spa” formule brengt u weer op de been ! De formule zuivert en absorbeert een klam gevoel, verfrist en ontspant, en geeft droge, gebarsten voeten verlichting. Extra : de magische textuur die verandert in een satijnzachte gepoederde sluier. Advies van PAYOT: Verdeel een beetje GOMMAGE DOUCEUR tussen uw handen en breng dit aan op de nog vochtige huid. Van de tenen naar de hiel uitstrijken en met cirkelende bewegingen masseren. DOUCEUR DES PIEDS aanbrengen met langzame, omvattende bewegingen.


Slim-Performance

Afslankende verzorging met plantaardige yerba mate-extracten

Om snel en efficiënt af te slanken is Slim-Performance het eerste afslankreflex van de dag. Een ultrafrisse, doordringende crème-gel die specifiek werkzaam is op opgehoopt vet en vocht met als doel het figuur te verfijnen en de hardnekkige ronde vormen af te zwakken. Een unieke, optimale samenstelling, verrijkt met natuurlijke drainerende werkstoffen die het geïnfiltreerde weefsel ontgift, voor een ongekend efficiënte slankmakende werking. Resultaat: de ronde vormen worden zichtbaar minder, de heupen worden verfijnd en de benen lijken langer. Het figuur ziet er harmonieuzer uit 85%* *Consumententevredenheid: tests uitgevoerd bij 50 personen Advies van PAYOT: Ideaal na zwangerschap.


Celluli-Ultra Performance

Corrigerende verzorging voor cellulitis en striae

Een ultra-geconcentreerde formule: "vetverbrandende" werkstoffen breken de bestaande cellulitis af en voorkomen dat het terugkomt. Advies van PAYOT: 's Ochtends en 's avonds aanbrengen met opwaartse draaiende bewegingen en met extra aandacht voor de hardnekkige zones.


Lift-Performance

Hermodellerende stevigheidsverzorging met bodylift-calcium complex

Het nieuwe bodylift-calcium complex is gebaseerd op geavanceerd onderzoek naar de weldaden van calcium op de huid en combineert de kracht van versterkend calcium met krachtige verstevigende huidaanspannende werkstoffen voor een ongekend verstevigende werking. Met zijn verrassende gulle textuur herstructureert Lift-Performance het lichaam diepgaand en aan de oppervlakte voor een uiterst krachtig “liftend” effect. Het geeft het figuur nieuwe vorm, tonifieert en voorkomt huidverslapping. Het verbetert de veerkracht van de huid en maakt de huid onmiddellijk zacht en aangenaam. Resultaat: de lichaamscontouren zijn gehermodelleerd, de huid is gevoed en soepel en langer stevig (stevigheid na 1 maand gebruik: 97%*), “als nieuw”. Een wetenschappelijk bewezen werkzaamheid vanaf 4 weken gebruik: dichtheid van de huid = +27% * Consumententevredenheid: tests uitgevoerd bij 50 personen Advies van PAYOT: Ideaal na huidverslapping als gevolg van het ouder worden, herhaalde diëten en zwangerschappen.


Soin Jambes Légères

Verkoelende en ontspannende gel

Deze ontspannende frisse gel met hematietextract kalmeert onmiddellijk en langdurig elk onaangenaam zwaar gevoel in de benen. Voor verfijnde, frisse en lichte benen, verlost van hun dagelijkse spanningen. Dagelijks met lichte opwaartse bewegingen inmasseren, van de enkels tot de dijen. Advies van PAYOT: Dagelijks 's ochtends en 's avonds aanbrengen door middel van opwaartse effleurages, van de enkel tot net boven de knie.


 

Get in Touch