GladSkin

Een revolutionaire doorbraak Op de huid zitten miljarden bacteriën. De talloze goede bacteriën zijn onmisbaar voor een gezonde huid. De slechte bacteriën kunnen acne, eczeem, rosacea, en huidirritatie veroorzaken of verergeren. Gladskin is het enige product ter wereld dat alleen de slechte bacteriën doodt. Dit betekent een heel nieuw tijdperk in de aanpak van huidproblemen. Slecht nieuws voor ongewenste bacteriën Maar goed nieuws voor uw huid

Rosacea

Gladskin Rosacea is ontwikkeld om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw rosacea. Rosacea is een huidaandoening die vooral voorkomt bij mannen en vrouwen in de leeftijd van 30 tot 60 jaar. De onderliggende oorzaak van rosacea is onbekend maar vaak spelen bacteriën een rol. Bacteriën, zoals de zogeheten Staphylococcus aureus-bacterie, kunnen symptomen van rosacea veroorzaken of verergeren. Rosacea wordt gekenmerkt door: roodheid, jeuk en irritatie en een brandend gevoel Rosacea komt vooral voor op en rond de volgende delen van het lichaam: neus, wangen, mond, kin of ogen Resultaat minder roodheid, minder jeuk en een verlichting van het branderig gevoel.


Acne

Gladskin Acne is ontwikkeld om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw acne.Acne is een huidaandoening die vooral voorkomt bij jongens en meisjes in de puberteit. Meestal gaat acne daarna vanzelf over. Maar acne kan ook na de puberteit blijven bestaan of soms juist pas op latere leeftijd ontstaan. Acne wordt gekenmerkt door: Puistjes, pustels en papels, ontstoken haarzakjes of mee-eters. Acne kan op verschillende plaatsen op het lichaam voorkomen: voorhoofd, wangen, neus, kin, nek, borst, rug of billen. Resultaat minder puistjes, minder jeuk en een rustige huid. .

Eczeem

Gladskin Eczema is ontwikkeld om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw eczeem.Eczeem is een huidaandoening die in veel verschillende vormen kan voorkomen. De meest voorkomende is atopisch eczeem (door aangeboren aanleg). In veel gevallen is de precieze oorzaak van eczeem onbekend. Eczeem kan worden gekenmerkt door:een droge huid, roodheid, schilfers, kloofjes, jeuk, pijn of een branderig gevoel Eczeem kan op verschillende plaatsen op het lichaam voorkomen: in de huidplooien, rond de ellebogen, knieën, polsen en enkels, vaak zijn ook de handen en voeten aangetast Het resultaat: voorkomt ontstekingen en vermindert roodheid, irritatie en jeuk.

Huidirritatie

Gladskin Skin Irritation is ontwikkeld om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw huidirritatie.Huidirritatie is een veelvoorkomende aandoening waarbij de huid geirriteerd is. Irritatie van de huid wordt gekenmerkt door bijvoorbeeld: een droge huid, roodheid, schilfers, puistjes en bulten of euk en een branderig gevoel. Voorkomt ontstekingen, vermindert irritatie en draagt bij aan een gezonde en zachte huid.


 

Get in Touch