Gehwol

 

Gehwol Fusskraft Mint

Indicatie: Verfrissing voor vermoeide, verhitte voeten. Verkoelende voetbalsem met Pepermuntlotion die direct intrekt. Maakt de huid niet vet. De zweet- en geurvorming wordt genormaliseerd, de voeten worden fris, reukloos en soepel. Antiseptisch, voorkomt voetschimmel en jeuk.


Gehwol Fusskraft Blauw

Indicatie: Droge en gesprongen huid. Natuurlijke vetten zoals lanoline verzorgen de droge, ruwe voethuid en maken haar weer soepel en glad. Kamfer en menthol verzachten branderige voeten. Antiseptisch, voorkomt voetschimmel en jeuk. Normaliseert de zweetvorming en deodoriseert. Specificaties Ook geschikt voor diabetici.

Gehwol Fusskraft Rood

Indicatie: Koude, droge en gesprongen voeten. Invettende, verwarmende verzorgingscrème. Kamfer, paprika en gemberextracten stimuleren de doorbloeding en verwarmen de voeten. Verlicht vermoeide, belaste en pijnlijke voeten. Antiseptisch, voorkomt voetschimmel en jeuk. Specificaties Tip: de warmtewerking wordt bevordert door eerst een verwarmend voetbad te nemen.

Gehwol Fusskraft Groen

Indicatie: Normale huid. Tegen transpirerende voeten. De zweet- en geurvorming wordt genormaliseerd, de voeten worden fris, reukloos en soepel. Antiseptisch, voorkomt voetschimmel en jeuk. Specificaties Ook geschikt voor diabetici.

Volg ons op facebook

Get in Touch