Techni Less

 

Techni Liss Active

Egaliserende verzorging voor diepe rimpels Breng diepe rimpels een halt toe en kies voor een weer gladgestreken huid! De specifi eke formule imiteert het natuurlijke herstelproces van de huid om rimpels, de ‘littekens van de tijd’, te corrigeren door de huid op te vullen, voller te maken, glad te strijken en de lengte en diepte van de rimpels te verminderen. De smeltzachte en fluweelachtige textuur voedt en verzacht de huid. Dag na dag worden rimpels duidelijk minder zichtbaar, de gelaatstrekken worden weer opgespannen en het gezicht ziet er minder getekend uit. Advies van PAYOT: Dagcrème, ’s ochtends op de perfect gereinigde huid van hals en gezicht aanbrengen.


Techni Peel Nuit

Egaliserende huidoppervlakherstellende nachtpeeling Geef uw huid in een oogwenk een jeugdige uitstraling! De formule van het gladstrijkende peelingmasker met zijn hoge concentratie AHA’s exfolieert en strijkt het huidoppervlak glad, terwijl het de huidvernieuwing stimuleert waardoor rimpels afnemen. In enkele minuten is de huid ongeloof-lijk fris en stralend, de rimpels zijn als het ware ‘uitgewist’. Het gezicht straalt, de gelaatstrekken zijn weer opgespannen en uitgerust. Advies van PAYOT: Nachtcrème, ’s avonds op de perfect gereinigde huid van hals en gezicht aanbrengen. .

Techni Peel Masque

Egaliserende peelingmasker Geef uw huid in een oogwenk een jeugdige uitstraling! De formule van het gladstrijkende peelingmasker met zijn hoge concentratie AHA’s exfolieert en strijkt het huidoppervlak glad, terwijl het de huidvernieuwing stimuleert waardoor rimpels afnemen. In enkele minuten is de huid ongelooflijk fris en stralend, de rimpels zijn als het ware ‘uitgewist’. Het gezicht straalt, de gelaatstrekken zijn weer opgespannen en uitgerust. Advies van PAYOT: Crèmemasker, op de perfect gereinigde huid van hals en gezicht aanbrengen: 10 minuten laten inwerken en vervolgens het teveel met een wattenschijfje verwijderen.

Techni Liss First

Egaliserende verzorging voor de eerste rimpels Behoud de frisheid van uw jeugdige huid en voorkom dat de eerste rimpeltjes verschijnen ! De frisse en smeltzachte textuur hydrateert en verzacht. Dag na dag worden expressierimpels en lijntjes duidelijk minder zichtbaar. Advies van PAYOT: Dagcrème, ’s ochtends op de perfect gereinigde huid van hals en gezicht aanbrengen.

Techni Regard

Egaliserende anti-rimpel verzorging Gun uzelf een fluwelen oogopslag in een handomdraai! Deze verzorging, die speciaal ontwikkeld is voor de kwetsbare huid rond de ogen, strijkt kraaienpootjes glad en vermindert kringen en wallen. De luchtige, vloeibare textuur versterkt de weldadige werking van de specifieke formule voor een betere doorbloeding en een zichtbaar jeugdigere en uitgeruste oogopslag. Resultaat: een gladgestreken oogcontour en stralende oogopslag Advies van PAYOT: Vloeibare crème, ’s ochtends en/of ’s avonds aanbrengen op de oogcontour.

Techni Liss Cure Intense

21-daags egaliserende programma Een nieuwe huid in 21 dagen! Een hoogwaardige jeugdigheidsformule die rimpels corrigeert in 21 dagen, de duur van de vernieuwingscyclus van de huidcellen. Deze met zuivere vitamine C verrijkte kuur behandelt de rimpels, ‘de littekens van de tijd’, en biedt een gladstrijkend programma in 3 opeenvolgende fases dat het natuurlijke herstelproces van de huid imiteert: reinigt en bereidt de huid voor, stimuleert en herstelt de huid. De huid oogt jeugdiger, de huidstructuur is hersteld, de teint straalt en de rimpels zijn gladgestreken. Advies van PAYOT: 3 serums, 1 à 2 maal per jaar als kuur van 21 dagen te gebruiken.

Liss Filler

Rimples en lijntjes opvullen Of het nu diepe rimpels, expressierimpels of gewoon lijntjes zijn, alle rimpels tekenen het gezicht en verraden de gezondheidstoestand van de huid. LISS FILLER, gerichte en onmiddellijke antirimpeloplossing, VERVAAGT RIMPELS EN LIJNTJES met één handeling voor een “verlengde jeugd” binnen handbereik. DOEN Gebruik dagelijkse verzorgingsproducten die geschikt zijn voor uw huid, met het ouder worden heeft de huid behoefte aan een speciale verzorging. • Gezichtsreiniging, geschikte verzorging en een evenwichtige voeding houden uw huid langer jong. •bescherm uw huid tegen de zon met geschikte zonneproducten om veroudering door zonlicht te voorkomen. • Optimaliseer de aanblik van de huid door gezichtsgymnastiek, oefeningen om het gezicht te remodelleren. NIET DOEN De huid blootstellen aan de zon, roken en stress, factoren die huidveroudering versnellen. Advies van PAYOT: Plaatselijk op rimpels en lijntjes aanbrengen, na de verzorgingscrème. Kan gedurende de hele dag worden bijgewerkt.

 

Get in Touch