My Payot

 

My Payot Fluide

Stralende dagcrème met extracten van Superfruit. Wilt u een 2 in 1 matterende verzorging en uitstralingbooster ? Dan is dat My Payot FLUIDE, een stimulerende verzorging die een ultraheldere uitstraling belooft. Om bij een moeizaam ontwaken de doffe huid te bestrijden, versterkt dit shock-fluïde de gezonde uitstraling van de teint terwijl zij haar tevens egaliseert. Advies van PAYOT: Aanbrengen op een gereinigde huid op het hele gezicht.


My Payot Jour

Stralende behandeling met extracten van Superfruit. Voor een gezonde teint meteen bij het ontwaken is My Payot JOUR mijn eerste schoonheidsverzorging. De frisse en smeltende textuur activeert in een oogwenk de uitstraling en werkt tegelijk hydraterend. Deze verkwikkende verzorging zegt NEE tegen een uitgebluste huid en JA tegen een frisse stralende huid. Advies van PAYOT: My Payot JOUR is om iedere ochtend te gebruiken en zo de dag goed te beginnen. .


My Payot Masque

Intensief stralend masker met extracten van Superfruit. Een stimulerend masker voor de dag na een feest kan nooit kwaad! Er is altijd wel een momentje te vinden - om precies te zijn 10 minuten - om de huid glad te strijken. Advies van PAYOT: Breng 10 minuten aan op een gereinigde en getonifieerde huid. Verwijder met een wattenschijfje.

My Payot Tonique

Stralende exfoliërende lotion met extracten van Superfruit. My Payot TONIQUE, de beste vriend van mijn gezichtsreiniger, is ook mijn eerste bondgenoot om mijn huid te verfrissen en stimuleren. My Payot TONIQUE verwijdert alle resterende sporen van foundation of blush. Advies van PAYOT: 's Morgens en 's avonds aanbrengen met wattenschijfjes op de hals met zijwaartse bewegingen naar boven en beneden.

My Payot Nuit

Herstellende nachtcrème met extracten van Superfruit. Deze romige en comfortabele nachtcrème hult mijn huid als het ware in een cocon. Ben ik gestrest, dan voelt mijn huid dat onmiddellijk en daarom helpt My Payot NUIT om de opperhuid te ontgiften en tevens te versterken. Advies van PAYOT: Breng aan op een gereinigde huid voor het slapen gaan.

My Payot Regard

Behandeling voor stralende oogcontouren met extracten van Superfruit. Rustig ? Slapeloos? Feestelijk ? De afgelopen nacht is af te lezen aan mijn oogcontour. My Payot REGARD is mijn bondgenoot tegen wallen en kringen. De masserende roller brengt de energieke oogopslag van de vorige dag terug. Advies van PAYOT: Knijp zacht op de tube en laat de bal rollen op de oogcontour. Laat de overtollige crème indringen door zachtjes met de vingertoppen te tikken.

 

Get in Touch