Les Purifiantes

 

Crème Matifiante

Matterende, hydraterende verzorging Crème Matifiante heeft een bijzonder zachte samenstelling. Deze niet vette crèmegel zuivert uw huid en maakt haar matter. Uw huid is gehydrateerd en beschermd en profiteert ook van de aangetoonde anti-verouderende werking van dit product: in één maand wordt de stevigheid van de huid met 24% en de soepelheid met 13% verbeterd. Aanbrengen op het gezicht en de hals. Advies van PAYOT: Deze crèmegel met zijn aangename textuur wordt aanbevolen voor elke leeftijd.


Fluide Matifiant

Niet-vette, beschermende en hydraterende vloeistof Fluide Matifiant is fris, licht en niet vet. Het hydrateert, beschermt en matteert en versterkt bovendien de stevigheid en veerkracht van uw huid. Breng 's ochtends aan op de gereinigde en getonifieerde huid van het gezicht en de hals. Advies van PAYOT: Voor de glimmende huid, 's ochtends voor de make-up aanbrengen. .

Purement Nettoyant

Ontgiftende reinigingsmousse Purement Nettoyant reinigt het gezicht diepgaand. Deze reinigingsmousse zuivert de huid en verwijdert onzuiverheden. Hij trekt de poriën samen, maakt de opperhuid mat en geeft een prachtig heldere teint. Breng aan op het gezicht en vermijd daarbij de huid rond de ogen. Masseer met ronddraaiende bewegingen in, spoel overvloedig af met water en droog de huid. Advies van PAYOT: Dagelijks 's ochtends en 's avonds op de probleemhuid gebruiken.

Tonique Purifiant

Stimulerende lotion zonder alcohol Dankzij zijn ontgiftende en antioxidante werkstoffen helpt Tonique Purifiant uw gezicht er schoon en glad uit te zien. Deze stimulerende lotion rondt het make-up verwijderen met een frisse noot af en bereidt de huid op ideale wijze voor op de verzorgingsproducten van PAYOT. 's Ochtends en 's avonds aanbrengen op het perfect gereinigde gezicht, als aanvulling op Purement Nettoyant voor een maximale werkzaamheid. Advies van PAYOT: Ook ideaal na een scrub en een masker.

 

Get in Touch