Les Élixir

 

Élixir d'Eau

Hydraterend, verfrissend extract Een echt vochtbevorderend middel dat levendigheid en glans geeft aan de uitgedroogde huid. BRENGT DE HYDRATATIE IN BALANS: zorgt voor een optimale en continue hydratatie van de huid en beschermt deze tegen uitdroging Herstelt de beschermende film van de huid Houdt een optimale hydratatiegraad in stand en beperkt uitdroging Zorgt voor een continue en geleidelijke hydratatie van de huid Stimuleert de natuurlijke vochtopname van de huid Advies van PAYOT: 's Ochtends en 's avonds op een volledig afgeschminkte huid aanbrengen voor het gebruikelijke verzorgingsritueel op het gehele gezicht en de hals. Aanbrengen kan dagelijks of enkele keren per jaar als kuur wanneer uw huid erom vraagt.


Élixir Douceur

Kalmerend, versterkend extract Het "beschermende schild" werkt voor alle mechanismen die betrokken zijn bij de gevoeligheid van de huid, om de huid te kalmeren, herstellen en herstructureren. KALMERENDE WERKING: bestrijdt en verlicht onmiddellijk gevoelens van irritatie. HERSTELLENDE WERKING: versterkt en herstructureert de huid. BESCHERMENDE WERKING: beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Advies van PAYOT: Ochtends en 's avonds op een volledig afgeschminkte huid aanbrengen voor het gebruikelijke verzorgingsritueel op het gehele gezicht en de hals. Aanbrengen kan dagelijks of enkele keren per jaar als kuur wanneer uw huid erom vraagt. .

Élixir Jeunesse

Anti-veroudering, oxidatieremmend extract De strobloem in het ÉLIXIR JEUNESSE, een krachtige oxidatieremmer, bestrijdt alle tekenen van huidveroudering door stimulatie van de stofwisseling in de cellen en weefsels van de rijpe huid. Dubbele regenererende werking op het cel- en weefselmetabolisme van de huid: CELLULAIRE WERKING: bevordert de celregeneratie, zorgt voor een lange levensduur en vitaliteit van de stamcellen, beschermt de cellen tegen de schadelijke gevolgen van vrije radicalen. WEEFSELWERKING: geeft de huid opnieuw de weefselkwaliteit van de jonge huid, bestrijdt rimpels, geeft stevigheid en tonus, glans en een egale teint. Advies van PAYOT: 's Ochtends en 's avonds op een volledig afgeschminkte huid aanbrengen voor het gebruikelijke verzorgingsritueel op het gehele gezicht en de hals. Aanbrengen kan dagelijks of enkele keren per jaar als kuur wanneer uw huid erom vraagt.

Élixir Pureté

Reinigend, ontgiftend extract Het tijmextract in het ÉLIXIR PURETÉ reinigt en verfijnt de gemengde tot vette huid. REINIGENDE WERKING: reinigt en zuivert REGULERENDE WERKING: vertraagt en reguleert de talgproductie ZUIVERENDE WERKING: reduceert verwijde poriën en maakt de huidkorrel glad Advies van PAYOT: 's Ochtends en 's avonds op een volledig afgeschminkte huid aanbrengen voor het gebruikelijke verzorgingsritueel op het gehele gezicht en de hals. Aanbrengen kan dagelijks of enkele keren per jaar als kuur wanneer uw huid erom vraagt.

 

Get in Touch