Expert Pureté

 

Crème Purifiante

Zuiverende verzorging voor onvolkomenheden. Deze lichte crème gaat de strijd aan met mee-eters! Het beperkt en reguleert overmatige talgafscheiding, vermindert zichtbaar de onvolkomenheden en maakt de huid tegelijkertijd stralend zonder glimmend effect. Advies van PAYOT: Op perfect gereinigd gezicht en hals aanbrengen. 's Ochtends en 's avonds. Contact met de ogen vermijden. Bij blootstelling aan de zon een geschikte zonnecrème gebruiken.


Expert Points Noirs

Diep reinigende verzorging verstopte poriën. Deze poriënreiniger werkt in 3 stappen in op mee-eters: Het zuivert de huid op grondige wijze, ontstopt de poriën en trekt ze weer samen. Advies van PAYOT: 's Ochtends en 's avonds plaatselijk of op het hele gezicht aanbrengen na gebruik van cleanser en tonic. Contact met de ogen vermijden. Bij blootstelling aan de zon een geschikte zonnecrème gebruiken. .

Eau Micellaire Purifiante

Zuiverend reinigend water. Zuiverend reinigend water om make-up te verwijderen en de huid op zachte wijze te reinigen. De opperhuid is gezuiverd en het verwijdert overmatige talgafscheiding. Advies van PAYOT: 's Ochtends en 's avonds met een watje aanbrengen op gezicht en hals. Niet afspoelen. De oogomtrekken vermijden.

Crème Matifiante Velours

Hydraterende matterende verzorging. Deze lichte fluweelzachte vloeibare crème hydrateert de huid en beperkt tegelijkertijd overmatige talgafscheiding, voor een gematteerde huid, de hele dag door. De formule met Chileens muntextract verrijkt met rozenbottelextract maakt de poriën zichtbaar kleiner en verfijnt de huidtextuur. Advies van PAYOT: Op perfect gereinigd gezicht en hals aanbrengen. 's Ochtends en 's avonds.

Masque Purifiant

Zuiverend en peelend masker. Dit masker heeft een dubbele zuiverende werking: Het kan als masker worden gebruikt om te matteren en de huidtextuur glad te maken, en/of als scrub om de huid grondig te reinigen en te zuiveren. Advies van PAYOT: Als masker: een dun laagje op het gezicht aanbrengen. 5 minuten in laten werken en vervolgens afspoelen. Als scrub: op vochtig gezicht masseren en afspoelen. Contact met de ogen vermijden.

 

Get in Touch