Dr. Payot Solutions

 

Crème Lavante Douce

Reinigende, voedende lichaamsverzorging met zoete amandelmelk, zonder zeep.

Rijke 2-in-1 verzorging, voor het gezicht, het lichaam en het haar. Deze romige crème is verrijkt met voedende werkstoffen, hij reinigt zacht en voedt tegelijkertijd. Advies van PAYOT: Dagelijks gebruiken. Laten schuimen en zorgvuldig afspoelen.


Gommage Amande

Peeling voor het lichaam, met extract van pistache en zoete amandel.

Peelingcrème met extract van pistache en zoete amandel. Deze scrub met microkorreltjes is speciaal samengesteld voor een heerlijke peeling. Advies van PAYOT: Eén of twee keer per week aanbrengen op een schone, droge huid, op de ruwe zones. Zacht masseren en ruim afspoelen. .


Déodorant Ultra-Douceur

Alcoholvrije en verzachtende deodorantroller

Déodorant Ultra-Douceur geeft u een dubbele zekerheid: de zekerheid van een deodorant met een 24-uur werkzame, regulerende antitranspiratieformule en de zekerheid van zachtheid met een alcoholvrije formule die zelfs de gevoeligste huid respecteert. Dagelijks 's ochtends en/of 's avonds aanbrengen na het baden of douchen, voor een perfecte, langdurige hygiëne. Advies van PAYOT: 's Ochtends en/of 's avonds na het baden of douchen.


Déodorant fraîcheur naturelle

Deodorantspray, 24 uur doeltreffend, met puimsteen.

Deze subtiel geparfumeerde deodorantspray, zonder alcohol, geeft u de hele dag een fris gevoel. Zonder afsluitend effect, dankzij de spray gebruikt u precies de juiste hoeveelheid voor een optimale doeltreffendheid. Advies van PAYOT: Uitsluitend onder de oksels gebruiken, op een schone huid.


Hydra24 Corps

Hydraterende verzorging voor een stevige huid en een jeugdig uitziend lichaam

Deze beschermende, niet-vette, romige crème zorgt voor een continue hydratatie dankzij het druppelsgewijze vochtverspreidingssysteem. Dit helpt de huid haar natuurlijke niveau van hydratatie te bewaren en te handhaven, terwijl het tevens inwerkt op de stevigheid van de huid om uw lichaam jeugdig te houden. Advies van PAYOT: Aanbrengen op het hele lichaam, 1 tot 2 keer per dag na het douchen of scrubben


Nutricia intense

Voedende crème voor het lichaam

Een romige en omhullende crème die onmiddellijk en langdurig verlichting geeft. Advies van PAYOT: Ochtends en/of 's avonds op het hele lichaam aanbrengen en licht inmasseren.


Douceur des mains

Verzachtende, voedende en verzorgende handcrème

Een voedende 3-in-1 cocktail die ruwe handen verzacht, zonder ze vet te maken. Advies van PAYOT: Breng het zo vaak mogelijk aan, telkens wanneer nodig


Douceur des Pieds

Verfrissende gepoederde gel

Een ultrafrisse gepoederde gel om vermoeide en beschadigde voeten, die het zwaar te verduren hebben gehad, te verlichten. Enkele minuten massage per dag en de “spa” formule brengt u weer op de been ! De formule zuivert en absorbeert een klam gevoel, verfrist en ontspant, en geeft droge, gebarsten voeten verlichting. Extra : de magische textuur die verandert in een satijnzachte gepoederde sluier. Advies van PAYOT: Verdeel een beetje GOMMAGE DOUCEUR tussen uw handen en breng dit aan op de nog vochtige huid. Van de tenen naar de hiel uitstrijken en met cirkelende bewegingen masseren. DOUCEUR DES PIEDS aanbrengen met langzame, omvattende bewegingen.


 

Get in Touch