Zon

Anti-aging zonproducten assortiment met een viervoudige bescherming.


Sun Sensi SPF 15 Huile corps et cheveux

Niet-vette zonneolie, hult het lichaam in een sensuele, beschermende wolk voor een sublieme, intens bruine kleur. Advies van PAYOT: Bijzonder handig dankzij de sprayflacon, ruim aanbrengen op het hele lichaam en het haar, om de 2 uur herhalen.


Sun Sensi SPF30 Visage

Beschermende, anti-aging gezichtscrème met CELL-PROTECT-complex. Lichte, onzichtbare niet-vette crème, biedt een versterkte bescherming voor een stralende, duurzame bruining. Advies van PAYOT: Bijzonder handig dankzij zijn meeneemtube met dop, ruim aanbrengen op het hele gezicht en de hals, om de 2 uur herhalen .

Sun Sensi SPF 50 - Crème Visage

Beschermende anti-agingcrème voor de gevoelige huid - met CELL-PROTECT-complex Comfortabele-niet-vette crème, biedt een perfecte bescherming tegen de zon en een verzachtende werking. WATER-RESISTANT. Advies van PAYOT: Bijzonder handig dankzij zijn meeneemtube met dop, ruim aanbrengen op het hele gezicht en de hals, om de 2 uur herhalen.

Sun Sensi SPF 50 - Stick

Beschermende anti-agingstick voor de gevoelige zones, met vitaminecomplex. Bijzonder handige stick, speciaal samengesteld voor de gevoelige zones (lippen, oogomtrek, neus, oren, littekens ...), voor een perfecte bescherming tegen de zon met een verzachtende werking. Advies van PAYOT: Een bijzonder handige stick om in uw zak te doen, ruim aanbrengen op de gevoelige zones, elke 2 uur herhalen.

Sun Sensi SPF 30 - Corps

Beschermende anti-agingspray met CELL-PROTECT-complex Luchtige, melkachtige nevel, fris, onzichtbaar en niet-vet. Voor een hoge bescherming van het lichaam en een stralende, gelijkmatige bruining, in alle veiligheid. Advies van PAYOT: Bijzonder handig dankzij de sprayflacon, ruim aanbrengen op het hele lichaam, om de 2 uur herhalen.

Sun Minute

Zelfbruinende spray Gezicht en lichaam Lichte spray, voor een gelijkmatige, duurzame bruining vanaf het eerste gebruik. De multipositie-verstuiver garandeert een natuurlijk effect zonder sporen, in slechts één gebaar. Advies van PAYOT: Eenvoudig gebruik dankzij de multi-positie flacon. Ruim aanbrengen op het hele lichaam. Voor het gezicht in de hand sprayen en aanbrengen.

After Sun

Kalmerende aftersun-nevel het gezicht en het lichaam. Kalmerende nevel, voor een onmiddellijk fris en zacht gevoel voor de oververhitte, gedehydrateerde huid. De huid wordt gevoed en stralend, de bruine kleur blijft langer. Advies van PAYOT: Eenvoudig gebruik dankzij de multi-positie flacon, ruim aanbrengen op het hele lichaam, in de hand gieten voor het aanbrengen op gezicht.

.

.

 

Get in Touch